Acasă Stiri recomandate Preasfinţitul Paisie – regele SMS-urilor din altar

Preasfinţitul Paisie – regele SMS-urilor din altar

DISTRIBUIȚI

Fă ce zice popa, nu ce face popa…

Al doilea om în Arhiepiscopia Timişoarei, Presfinţitul Paisie Lugojanul, nu răspunde niciodată la numere necunoscute pe telefonul mobil. Are însă cu totul alte probleme de rezolvat cu celularul.

Mai mulţi enoriaşi şi preoţi au relatat pentru ZIUA de Vest că episcopul vicar al Timişoarei are preocupări  dintre cele mai ciudate în timpul slujbelor de la bisericile unde slujeşte. Paisie a fost văzut în reptate rânduri trimiţând SMS-uri direct din altar. Totul se petrecea în timpul slujbelor ţinute de episcopul vicar al Timişoarei.

 

Prietenii nemuritoare…

Paisie a reuşit să impună legea tăcerii, prin acţiuni dictatoriale, în rândul preoţilor din Banat. Nimeni nu mai are acum curajul să îşi dea numele, indiferent ce informaţii ar avea despre Paisie. „Are telefonul pe silence, dar orice credincios l-a văzut măcar o dată butonând la telefonul mobil în timpul slujbelor. Preoţii au ajuns să glumească între ei pe seama Preasfinţitului Paisie, dar nimeni nu a avut curajul să-i spună ceva”, ne-a declarat unul dintre preoţii care l-au văzut pe Paisie butonând mobilul din altar. Gurile rele susţin că Preasfinţitul Paisie are prea multe pe cap şi trebuie să-şi ţină la curent apropiaţii. Asta chiar şi în timpul slujbelor Oamenii din imediata apropiere a lui Paisie Lugojanul susţin că acesta ar fi implicat într-o relaţie de prietenie cu o avocată măritată – Denisa. În viaţa sa ar mai fi apărut şi o altă curtezană, o enigmatică Alina. Paisie are prieteni şi din rândul bărbaţilor. Acesta ţine extrem de mult la călugărul Climent Vântu, de la Mănăstirea Săraca. Acesta este, de altfel, şoferul neoficial al Preasfinţitului Paisie. La volanul unui jeep, Vântu ar face, conform surselor noastre, nenumărate escapade alături de Paisie Lugojanul.  Preasfinţitul nu a putut fi contactat pentru a confirma sau nu zvonurile la adresa sa.
 

Comentarii

comentarii