Acasă Actualitate Premii de excelență în antreprenoriat diplomatic: Adrian BĂDESCU, Vicepreședinte al Clubul Economic...

Premii de excelență în antreprenoriat diplomatic: Adrian BĂDESCU, Vicepreședinte al Clubul Economic Nord American Timișoara și Peter HOCHMUTH, Președintele Clubului Economic German Banat

DISTRIBUIȚI

Încurajarea investițiilor care promovează interesul național de creștere economică este unul din obiectivele principale ale cluburilor de afaceri din România.

În Județul Timiș funcționează mai multe cluburi ale oamenilor de afaceri  străini, destinate creării unui climat favorabil și prietenos afacerilor și investițiilor.

Anul acesta, CCIA Timiș acordă în premieră TROFEUL DE EXCELENȚĂ ÎN ANTREPRENORIAT DIPLOMATIC primului club de afaceri înființat la Timișoara cât și celui mai recent creat.

În 2002, se înființa la Timișoara primul club al oamenilor de afaceri din ţările vorbitoare de limba germană, iar douăzeci de ani mai târziu, în 2020, lua ființă un nou club de afaceri care și-a propus să fie soluția cu mai multe fațete a regiunii pentru investițiile și cultura nord-americană.

Iată textele cele două înalte disctincții:  

„Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș acordă TROFEUL DE EXCELENȚĂ ÎN ANTREPRENORIAT DIPLOMATIC Domnului Peter HOCHMUTH, Președintele Clubului Economic German Banat, în semn de recunoaștere și prețuire pentru 20 de ani de activitate prodigioasă a celui mai vechi club de afaceri din Banat menit dezvoltării și consolidării relațiilor economice dintre țările vorbitoare de limbă germană și România, pentru promovarea obiectivelor și valorilor comune ale spațiului european”.

„Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș acordă TROFEUL DE EXCELENȚĂ ÎN ANTREPRENORIAT DIPLOMATIC Domnului dr. Adrian BĂDESCU, Vicepreședinte al Clubul Economic Nord American Timișoara, în semn de recunoaștere și prețuire pentru inițiativă și implicare în fondarea la Timișoara a primului Club Economic Nord-American din România, subscriind misiunii de integrare, atragere și susținere a investițiilor, business-ului și culturii nord-americane în Regiunea de Vest”.

Cea de-a 28-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș va fi transmis live în data de 19 noiembrie, cu începere de la ora 19.00, pe posturile regionale de televiziune, pe platformele on-line și pe paginile de facebook ale partenerilor media, CCIAT și CRAFT cât și pe site-ul evenimentului: www.top.cciat.ro.

Comentarii

comentarii