Acasă Cultura Prima din cele şapte taine

Prima din cele şapte taine

DISTRIBUIȚI

Luni, 13 aprilie, la ora 18, în Cărtureştiul de pe Mercy 7, va avea loc lansarea romanului semnat Dali da El – „Prima din cele şapte taine”, o carte cu o curgere de film. Volumul ce va fi lansat este structurat în două mari capitole: Prima realitate şi A doua realitate. După cum ne spune Cosmin Lungu, PR&events manager Cărtureşti, romanul prezintă “pe de-o parte jurnalul Ioanei, iar de cealaltă parte – jurnalul Mioarei.
Amândouă se intersectează cu suferinţa, halucinaţia, credinţa, cuvântul şi jumătăţile de adevăr.
Romanul se arată ca un cerc ce se deschide şi se închide sub semnul cărţii, al bibliotecii, privite ca povară şi deopotrivă şansă de salvare. E
descurajantă vocea interioară de la sfârşit de volum – „Literatura o lăsă pentru alţii, mai plictisiţi de concret” – dar trebuie acceptată ca o posibilă realitate.
Prima din cele şapte taine” ascunde şi o a opta taină, cea a scriitorului în mâna căruia s-a „copt” romanul. Cum însă unele secrete se cer revelate, rostim un adevăr: Dali da El nu e altcineva decât jurnalista Dalida Groza.”
Dacă despre roman va vorbi Claudiu T. Arieşanu, invitaţia celor de la Cărtureşti include şi o întâlnire cu autoarea plus o lectură publică de-a ei, “ce nu va stârni căscatul”.

Comentarii

comentarii