Acasă Administraţie Primăria Timișoara caută, pentru 17 milioane de lei, o firmă care să...

Primăria Timișoara caută, pentru 17 milioane de lei, o firmă care să realizeze reparațiile de urgență în școlile timișorene

DISTRIBUIȚI

După ce a lăsat Colterm fără distribuția de energie termică, Primăria Timișoara ia de la compania de termoficare un alt serviciu care avea loc oriunde altundeva, dar nu la această societate: întreținerea ”de avarie” a școlilor din oraș. În consecință caută o firmă sau firme care să se ocupe de asemenea servicii prestate municipalității. Pe doi ani, pentru 200 de clădiri și ”cârpirea de urgență” când apar probleme, câștigătorii vor primi peste 17 milioane de lei, spațiile fiind împărțite în două loturi.

Primăria  Timișoara a lansat licitația pentru execuția lucrărilor de reparații curente și întreținere în regim de urgență (avarii) la imobilele (construcții), destinate unităților de învățământ preuniversitar de stat și utilizate de către acestea, de pe raza municipiului Timișoara.

Contractul va fi valabil 24 de luni, de la semnarea ordinului de începere a lucrărilor.

„Avem un număr record de investiții în infrastructură școlară nouă, avem nevoie să construim școli noi în Timișoara, dar și să le întreținem și reparăm pe cele existente. Avem la Timișoara aproape 200 de clădiri în care funcționează unități de învățământ. Căutăm o firmă care să asigure reparațiile în școli, un constructor competent și capabil să preia aceste responsabilități”, a fost declarația viceprimarului Timișoarei, Ruben Lațcău.

Licitația lucrărilor este împărțită pe două loturi.

Lotul 1 vizează reparații curente, întreținere și în regim de urgență (avarii) la imobilele destinate unităților de învățământ preuniversitar de stat și utilizate de către acestea pentru unitățile de învățământ preuniversitar de stat aferente învățământului preșcolar și secundar inferior (grădinițe și școli gimnaziale). Valoarea maximă estimată: 9.794.700,88 lei fără TVA.

Comentarii

comentarii