Acasă Actualitate Primăria Timișoara va arunca în stradă o familie cu 6 minori

Primăria Timișoara va arunca în stradă o familie cu 6 minori

2544
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara va arunca în stradă o familie foarte săracă, formată din opt persoane, printre care 6 minori, de pe splaiul Nicolae Titulescu nr. 21, scara E, apartamentul nr. 2. O trupă de asalt în frunte cu angajații instituției și polițiști au intrat vineri, 9 noiembrie, peste oameni și le-au dat termen 30 de zile, să părăsească apartamentul “pe care îl folosiți fără titlu”.

“Vă notificăm că în termen de cel mult 30 de zile de la primirea prezentei notificări să evacuați apartamentul pe care îl ocupați fără titlu. În cazul în care nu veți înțelege să eliberați locuința aflată în proprietatea statului român în administrarea Primăriei Timișoara pe care o folosiți fără titlu, ne vom vedea nevoiți să apelăm la instanțele de judecată și să solicităm obligarea dv la evacuarea imobilului, prin intermediul executorului judecătoresc. În acest caz veți fi obligați și la plata tuturor cheltuielilor de judecată suportate de Primăria Timișoara pentru promovarea acțiunilor atenționate”, se arată în notificarea înaintată familiei Geanina Laura Martocean.

Reamintim că familia este alcătuită din 6 copii minori – cel  mai mic în vârstă de 4 ani, iar cel mai mare 9 ani – printre care doi sunt cu handicap. Situația lor este foarte gravă, iar în prag de iarnă riscă să doarmă pe malul Begăi, în orașul Capitală Culturală Europeană.

“Trăim din alocațiile copiilor. Eu am handicap de gradul II, sunt nevăzătoare și mai am doi copii tot cu handicap, unul are hidrocefalie și paralizie partea dreapta, de gradul I. Tot ce dorim este ca primăria să ne lase aici în locuința în care suntem acum, care aparține chiar primăriei. Nu avem unde să ne ducem, mai ales că vine iarna. Suntem pe lista de locuințe sociale din 2008. Eu nu am cum să lucrez am handicap și sunt nevăzătoare gradul II, iar soțul meu este însoțitor la fetița cu handicap. Primește 1.200 lei. Nu avem gaz, apă, nici curent electric, dar nu e problemă, că le rezolvăm cu timpul, numai rugăm primăria să ne lase aici să locuim, oricum așteptăm de 10 ani să primim locuință socială”, a spus,  tânăra mamă, Laura Gianina, 28  ani.

 

Comentarii

comentarii