Acasă Politica Primăriile din Timiş conduse de liberali au validat cele mai puţine semnături...

Primăriile din Timiş conduse de liberali au validat cele mai puţine semnături ale campaniei #fărăpenali, la care au trudit “aliaţii” din USR

722
DISTRIBUIȚI

Au deschis corturi, s-au certat cu primarul Nicolae Robu pentru spaţii autorizate ultracentrale cu vad cetăţenesc, au adunat 28.000 de semnături în campania civică “fărăpenali în funcţii publice, dar acum nu le sunt calidate listele de către primari. 

Este vorba despre USR-iştii timişeni care se lăudaseră recent că au încheiat campania ân care au strand aproape 50.000 de semnături, o parte dintre acestea, în alte judeţe, după ce şi-au făcut norma în Timiş. Numai că acum au probleme: în cel mai “liberal” judeţ, nu le sunt validate listele cu semnături. Până acum, doar 10% sunt validate, îar până miercuri trebuie depuse listele, la Bucureşti, altfel, totul e degeaba.

USR-iştii timişeni au anunţat vineri că doar 10% din semnături au fost validate până acum, pentru că primarii/angajaţii de la Evidenţa populaţiei sunt cam … meticuloşi, caută cu atenţie să fie trecute toate datele, cu nume şi prenume, cu adresa complete etc. Interesant este că cele mai multe invalidări au venit de la Sânnicolau Mare, cu conducere liberal, unde au fost invalidate 55% din liste, urmat de Lugoj, unde “primarul PSD nu a dat explicaţii de ce au fost response 50% din liste”, iar la Ghiroda au fost respinse 40% din semnături. Dar nici Timişoara nu stă mai bine.

“În Timişoara încă nu s-a încheiat validarea în termenul legal, deși dosarele au fost depuse de trei săptămâni. La Cluj, spre exemplu, au fost depuse 38.000 de semnături, care au fost validate în două săptămâni. În Timișoara s-au adunat 28.000 de semnături, dar încă nu sunt validate listele”, s-au plans USR-iştii.

La aflarea veştii, primarul Nicolae Robu a pus revoltat mâna pe telefon şi i-a mobilizat/avertizat pe subaltern să facă totul pentru ca până marţi seara să se încheie procesul de validare a listelor.

Comentarii

comentarii