Acasă Actualitate Primarul din Parța, Daniel Drăgan, mizează pe tineri!

Primarul din Parța, Daniel Drăgan, mizează pe tineri!

DISTRIBUIȚI

”Investind în tineri, investim în viitorul nostru!”, atenționează primarul comunei Parța din județul Timiș, Daniel Drăgan, care îl citează și pe Billie Jean King: “Sportul te învață să ai caracter, te învață să joci după reguli, te învață să știi ce înseamnă să câștigi și să pierzi – te învață ce este viața”.

Așa cum a fost anunțat în cadrul ședințelor Cosiliului Local Parța, în care a fost dezbătut și aprobat bugetul local pentru anul 2024, una dintre investițiile pe care primarul Drăgan le-a propus este sprijinirea diverselor activități pentru tinerii din comună.

”După lungi discuții în contradictoriu, care au avut în prim plan activitatea Clubului Sportiv Flacăra Parța, am reușit să găsim consilieri locali care au înțeles oportunitatea acestor activități.

Primul obiectiv, achiziționarea de echipament sportiv și materiale necesare desfășurării antrenamentelor și competițiilor, a fost îndeplinit.

Mulțumim Burduja Valentin, Leș Vasile, Milovan Adrian, Murariu Nicolae, Rădeanu Timotei, Rus Marcela, Ungureanu Dan Emilian! Votul vostru a adus bucurie în sufletul copiilor!

Mulțumim partenerilor noștri: Frigoglass, Zizin și Asociația Aripi pentru copiii Parței”, este mesajul prof. Daniel Drăgan, primarul comunei Parța din Timiș.

Comentarii

comentarii