Acasă Actualitate Primarul, echipa și clasamentul

Primarul, echipa și clasamentul

1027
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, nu scapă nici un prilej ca să susțină echipa de fotbal ACS Poli Timișoara. Fie că este vorba de atragerea de sponsori, caz în care abuzează de funcția publică pe care o are, fie că susține finanțarea clubului din bani publici, Robu este, așa cum susține, președintele de facto și cel care aduce aproape toți banii la club.

Nu este de mirare că după publicarea înainte de Crăciun a clasamentului mondial al cluburilor de fotbal, Nicolae Robu a găsit un nou motiv să laude ACS Poli. Ierarhia plasează Timișoara pe locul 3 în topul echipelor din România și pe locul 264 în topul mondial. Faptul că acest clasament nu are nici o legătură cu realitatea, ci se bazează doar pe date statistice, este dovedit și de faptul că echipa din Vaslui este cocoţată tocmai pe locul 6, respectiv 385, în condiţiile în care clubul a dispărut de trei ani şi jumătate. Mai mult, în ultimul an ACS Poli a coborât patru locuri în clasament, semn că lucrurile nu merg bine, nici măcar statistic.

Pentru Nicolae Robu, însă, clasamentul este: ”încă un motiv să ne facem, ca timișoreni, o datorie de onoare în ținerea în viață pe prima scenă fotbalistică a țării a dragii noastre Poli”.

Comentarii

comentarii