Acasă Actualitate Primarul Fritz invitat de “interlopi” și ”mafia imobiliară” la o dezbatere despre...

Primarul Fritz invitat de “interlopi” și ”mafia imobiliară” la o dezbatere despre bazele sportive și de agrement din Timișoara

DISTRIBUIȚI

“Interlopii” și ”mafia imobiliară” care au în chirie, concesiune sau alte forme de folosință fostele baze sportive și de agrement pe malul Begăi și în zona stadionului „Dan Păltinișanu” îi invită pe timișoreni marți, 17 octombrie 2023, la ora 11, la o dezbatere la care să răspundă, cu probe, acuzelor publice aduse de către primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Invitați sunt și primarul Dominic Fritz, cei doi viceprimari și consilierii locali.

Întâlnirea va avea loc la terasa restaurantului Rivière (Grădina Bănățeană) din Timișoara, situată în Parcul Justiției, numărul 1.

Oamenii de afaceri spun că vor să își facă cunoscute activitatea, investițiile dar și identitatea, după ce au fost calificați de către primarul orașului drept “interlopi” și “mafie imobiliară”.

“Vrem ca domnul primar, viceprimarii, consilierii locali și timișorenii simpli să ne cunoască și să ne asculte varianta pe care o susținem cu probe. Pentru că asupra noastră s-a pus o stigmă și ni s-au adus prejudicii morale și de imagine, înainte chiar de a exista vreo sentință a unei instanțe. Suntem oameni normali, plătim taxe și impozite și putem dovedi asta. Vrem ca oamenii să știe adevărul și să asculte și cealaltă parte, adică pe noi, după ce domnul primar a postat atâtea mesaje video în care ne calomniază fără a avea dreptate”, spune, într-un comunicat de presă, Ovidiu Ciută, unul dintre administratorii asociați ai bazei de agrement No Name.

Oamenii de afaceri și antreprenorii locali anunță vă vor face publice documentele valide pe care le au pentru închirierea sau concesionarea bazelor respective, chitanțe doveditoare a plății taxelor și impozitelor și alte documente relevante, și că vor răspunde sincer, pe bază de dovezi și pertinent oricăror întrebări.

La întâlnire și-au anunțat participarea Michael Viel (M-Box, fosta terasă Boss), Ovidiu și Viorel Ciută (No Name), Dorin Epure (Heaven), Horațiu Dejan (Casa del Retro), avocații acestora și alții.

“Considerăm, de asemenea, foarte importantă și ne onorează prezența reprezentanților mass media locale și naționale, jurnaliștii fiind principalii vectori de transmitere a informației și ai unei informări obiective și echidistante, pe acest subiect. Vrem ca adevărul și situația reală să vă fie prezentate și ca adevărul să iasă la lumină”, au transmis organizatorii dezbaterii.

Comentarii

comentarii