Acasă Actualitate Primarul Nicolae Robu îi întreabă pe timișoreni dacă ar fi de acord...

Primarul Nicolae Robu îi întreabă pe timișoreni dacă ar fi de acord ca și controlorii din tramvaie să-și cumpere bilete

1493
DISTRIBUIȚI

În lipsă de idei și de bani pentru subvenții, primarul Nicolae Robu a lansat un nou ”sondaj” pe pagina sa de Facebook, al șaselea din acest an.

Sondajul are ca temă transportul în comun din Timișoara. Edilul nu vrea însă să afle nemulțumirile timișorenilor legate de aglomerația din mijloacele de transport, de întârzierile enorme ale acestora sau de condițiile precare din ele. Primarul Robu nu vrea să știe nici ce cred locuitorii orașului de cele 14 tramvaie Armonia, din care 11 au avut defecțiuni majore în trafic, cu ”modernizarea” cărora se laudă.

Chestionarul conține 10 întrebări pe aceeași temă: categoriile de persoane care beneficiază de gratuități la transportul în comun. Primarul le cere timișorenilor să spună dacă mai vor ca aceste gratuități să fie acordate, printre altele, pensionarilor, revoluționarilor și… controlorilor de bilete.

”În ultima vreme, concurenții / adversarii politici m-au criticat pentru gratuitățile în vigoare în Timișoara pe mijloacele de transport în comun. Vreau să aflu părerea dv., stimați timișoreni și în acest sens, vă rog să răspundeți la întrebările de mai jos:

  1. Actualmente, pensionarii beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport în comun. Sunteți de acord să beneficieze în continuare sau nu?
  2. Actualmente, preșcolarii și elevii din toate ciclurile de învățământ -primar, gimnazial, liceal, postliceal- beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport în comun. Sunteți de acord să beneficieze în continuare sau nu?
  3. Actualmente, studenții beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport în comun. Sunteți de acord să beneficieze în continuare sau nu?

P.S. Studenții pot avea gratuitate numai în măsura în care universitatea lor semnează un protocol în acest sens cu Primăria

  1. Actualmrnte, revoluționarii din Decembrie 1989 beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport în comun. Sunteți de acord să beneficieze în continuare sau nu?
  2. Actualmente, deținătorii titlului de cetățean de onoare beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport în comun. Sunteți de acord să beneficieze în continuare sau nu?
  3. Actualmente, persoanele nevăzătoare, persoanele neauzitoare și cele cu dizabilități locomotorii beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport în comun. Sunteți de acord să beneficieze în continuare sau nu?
  4. Actualmente, persoanele fără venituri, adică: având ca singur venit venitul minim garantat de stat beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport în comun. Sunteți de acord să beneficieze în continuare sau nu?
  5. Actualmente, persoanele cu atribuții de control în mijloacele de transport în comun beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport în comun. Sunteți de acord să beneficieze în continuare sau nu?
  6. Actualmente, angajații unor asociații și fundații care se ocupă de copii cu dizabilități și persoane cu diverse probleme beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport în comun. Sunteți de acord să beneficieze în continuare sau nu?
  7. Actualmente, angajații unor asociații și fundații din domeniul transporturilor beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport în comun. Sunteți de acord să beneficieze în continuare sau nu?”, este mesajul primarului Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii