Acasă Actualitate Primarul Nicolae Robu a pus în aplicare ordinul prefectului. Au început lucrările...

Primarul Nicolae Robu a pus în aplicare ordinul prefectului. Au început lucrările de demolare a panourilor de pe poarta din Calea Aradului – Foto

885
DISTRIBUIȚI

După ce a recunoscut public că au fost nereguli la lucrările de reabilitare a porții de intrare în Timișoare pe ce Calea Lugojului, primarul Nicolae Robu pus în executare și ordinul prefectului de Timiș, Eva Andreaș, de a interveni de urgență la poarta de pe Calea Aradului. Și această poartă a fost reabilitată în aceleași condiții de Primăria Timișoara.

Marți seara circulația pe Calea Aradului a fost închisă iar muncitorii au început lucrările de demolare a panourilor de fibrociment de pe traversa porții.

Muncitorii au fost însoțiți de echipaje de la Poliția Rutieră și de pompierii de la ISU.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Timiș a cerut Primăriei Timișoara, în baza unui raport al Inspectoratului de Stat în Construcții, să intervină de urgență la poarta de pe Calea Aradului și „să demoleze plăcile de fibrociment montate pe grinda metalică transversală sub formă de fermă cu zăbrele”. Conform raportului ISC lucrările executate la poarta de pe Calea Aradului reprezintă un pericol public, putându-se repeta tragedia cu poarta de pe Calea Lugojului, care a ucis un tânăr student după ce a căzut în timpul furtunii din luna septembrie.

Comentarii

comentarii