Acasă Economic Primul hotel Ibis din Timişoara, construit pe platforma Timco

Primul hotel Ibis din Timişoara, construit pe platforma Timco

DISTRIBUIȚI

Orbis Hotel Group, cel mai mare operator hotelier din Europa de Est şi partener strategic al AccorHotels – lider pe segmentul de călătorii şi stil de viaţă în lume, îşi dezvoltă reţeaua hotelieră din România prin intrarea în Timişoara.

Primul hotel Ibis, brandul economic al AccorHotels, a fost construit pe platforma Timco, după ce Orbis a semnat un contract de management pe o perioadă de 15 ani cu Hotel Development S.A deţinut de Marius şi Emil Cristescu.

“Sunt convins că brandul Ibis va asigura o vizibilitate excelentă pentru Timişoara ca destinaţie turistică, iar hotelul, datorită experienţei oferite oaspeţilor, va contribui în mod decisiv la calitatea ospitalităţii din oraş”, spunea Gilles Clavie, preşedinte şi CEO al Orbis înainte de începerea lucrărilor de construcţie.   Construcţia a început în vara anului 2018, iar în această lună s-a făcut recepţia oficială a lucrărilor. Deocamdată nu s-a stabilit data inaugurării hotelului, având în vedere şi problemele cu care se confruntă această industria în perioada de pandemie. Hotelul nou construit va oferi 200 de camere şi apartamente, un restaurant, un bar, lounge, săli de conferinţă şi parcare proprie.

Sursa: adevarul.ro

Comentarii

comentarii