Acasă Sport Primul meci, prima victorie în Liga Națională de Baschet Masculin pentru SCM...

Primul meci, prima victorie în Liga Națională de Baschet Masculin pentru SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

DISTRIBUIȚI

Primul meci, prima victorie în Liga Națională de Baschet Masculin Mozzart Bet pentru la SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara. Declaraţia antrenorului Dragan Petricevic după victoria cu CSM Focşani, scor 81-69.

“Primele două sferturi s-au desfăşurat conform aşteptărilor. Să nu mă înţeleagă cineva greşit, nu subestimez formaţia Focşaniului – chiar am spus înainte de meci că echipa este diferită faţă de cea din sezonul trecut, mai fizică – dar noi am reuşit să avem o posesie bună, în ciuda celor zece recuperări ofensive ale adversarilor, şi să fructificăm atacurile.

Din păcate, în repriza a doua nu am înţeles nimic din mesajul transmis şi care era legat de intensitatea la recuperări.În continuare, Focşaniul ne-a dominat pe recuperările ofensive.Practic, oaspeţii au reuşit să fructifice aceste recuperări în puncte, dintre care 48 de după semicercul de trei puncte. Cred că acolo a fost o problemă.Probabil că s-a instalat şi oboseala după deplasarea din Croaţia, dar nu trebuie să existe o astfel de scuză în privinţa recuperărilor.

Este un aspect la care trebuie să lucrăm, pentru că vin meciurile din Cupa României şi categoric ne va costa acest lucru, dacă nu îl corectăm”.

 

Comentarii

comentarii