Acasă Politica Pro România merge, sigur, cu Craina și Pau. Partidul nu vrea niciun...

Pro România merge, sigur, cu Craina și Pau. Partidul nu vrea niciun fel de înțelegere preelectorală cu PSD

1191
DISTRIBUIȚI

Biroul de presă al Pro România anunță că partidul va merge, sigur, cu prof. univ. dr. Marius Craina și Adrian Pau la alegerile locale pentru Primăria Timișoara și, respectiv, președinția Consiliului Județean Timiș. „Candidații Pro România sunt oameni cunoscuți, cu o bogată experiență profesională și managerială, respectiv în administrația publică locală, ei reprezentând în acest moment cele mai bune soluții pentru Timișoara și județul Timiș”, se arată într-un comunicat de presă.

Reprezentanții Pro România dau asigurări că nu se dorește „nici un fel de alianță sau înțelegere preelectorală cu PSD, în vederea susținerii candidatului acestui partid pentru președinția Consiliului Județean Timiș”. În schimb, aceștia nu ar spune nu posibilității ca PSD să îl susțină pe Marius Craina, „pentru a oferi o șansă revenirii normalității în administrația publică timișoreană (…) atât timp cât nu au fost capabili să producă un candidat propriu”.

„Pro România merge mai departe cu candidații deja anunțați – Pau și Craina, împreună cu echipele lor de consilieri. Aceste echipe constituie cele mai bune alternative la administrația actuală, fiind capabile să realizeze revigorarea județului Timiș și redresarea orașului Timișoara. Orice alianță în vederea susținerii unui alt candidat ar reprezenta un compromis pe care Pro România Timiș nu dorește să-l asume, atâta timp cât avem convingerea că nu ar fi în interesul cetățenilor Timișoarei și ai județului Timiș”, se încheie comunicatul biroului de presă al Pro România.

Comentarii

comentarii