Acasă Politica Un obiectiv extras din programul ALDE Timiș pentru campania de alegeri locale...

Un obiectiv extras din programul ALDE Timiș pentru campania de alegeri locale 2020

1781
DISTRIBUIȚI

Unul dintre obiectivele programului ALDE Timiș este cuprins în punctul “un județ intelligent”, plecând de la prima parte a misiunii programului și anume “Un județ cu o administrație pentru și către cetățeni”.

Marian Coandă, secretarul coordonator al ALDE Timiș, susține că, într-o societate tehnologizată precum cea în care trăim, este absolut necesar că și administrația să se adapteze acestor evoluții. Printre subpunctele acestui program se află și și proiectul prin care județul va avea toate primăriile aderate la platforma Ghișeul.ro.

”Proiectul prezintă multiple avantaje atât pentru cetățeni, companii private sau de stat, cât și pentru autoritățile locale și instituții.

Obiectivul, prin care se realizează digitalizarea serviciilor și facilitarea procesului de plată a taxelor și impozitelor către și de către toate primăriile din județ, dar și a amenzilor contravenționale, oferind serviciile 24/7, face de domeniul istoriei cozile de la ghișee, timpul pierdut pentru simple plăți către instituții publice, termenele depășite și penalizările pentru întârzieri cauzate de diverse motive.

Prin acest proiect se oferă primăriilor suportul necesar, prin asigurarea asistenței, atât în ceea ce privește componentă IT, cât și cea legată de procedura administrativă ce trebuie parcursă, iar interfață cu utilizatorul va fi extrem de prietenoasă asigurând o ușurință remarcabilă în utilizare, adaptată oricărui cetățean, indiferent de pregătire, vârstă sau limba.

Iacătă că încă o dată ALDE Timiș nu propune alegerea unor oameni, ci alegerea  unui program cu proiecte clare pentru cetățeni și care are în spate oameni capabili să le ducă la îndeplinire”, a subliniat Coandă.

Comentarii

comentarii