Acasă Actualitate Probleme mari cu anveloparea blocurilor din Timișoara. Primăria, în pericol să piardă...

Probleme mari cu anveloparea blocurilor din Timișoara. Primăria, în pericol să piardă finanțarea europeană

793
DISTRIBUIȚI

Sume importante de bani, nerambursabile, ar putea fi pierdute de Timișoara, din cauză că nicio firmă nu participă la licitațiile organizate de primărie pentru anveloparea blocurilor din oraș. Proiectele tehnice realizate sunt atât de proaste încât nu pot fi folosite, spune primarul Dominic Fritz, care menționează că la cele două  – trei bolcuri unde, totuși, se lucrează sunt alte proiecte tehnice.

Una dintre inițiativele încadrate de primar la fiasco total este și proiectul cu fonduri europene pentru anveloparea blocurilor. Este cel mai bun exemplu despre proasta calitate a documentației aferente. Acum, banii pot fi pierduți și se discută cu cei de la ADR Vest despre modul în care se va putea evita această situație neplăcută.

”La anveloparea blocurilor avem mai multe proiecte europene, avem mai multe licitații eșuate, acum încercăm să purtăm discuții și negocieri directe cu firmele, să nu mai trecem iar prin licitație. Nu s-a găsit nicio firmă care să vină la aceste licitații, am discutat cu cei de la ADR Vest, cum putem schimba proiectul tehnic, care pare să fie motivul pentru care nicio firmă nu a venit. Cele două -trei blocuri unde se lucrează, au alte soluții tehnice, de aia considerăm că e o problemă cu proiectul tehnic. Realitatea e că așa cum sunt deja nu vom rezolva.”; a mai declarat Dominic Fritz.

Comentarii

comentarii