Acasă Economic Produse fără gluten la real,-

Produse fără gluten la real,-

DISTRIBUIȚI

real,- Hypermarket România a introdus în sortiment o gamă variată de produse fără gluten. În prezent aceste produse se găsesc la comercializare în toate cele patru magazine real,- din București, urmând ca în scurt timp întreaga gamă să se regăsească în toate cele 25 de magazine ale rețelei din România. 

Gama de produse fără gluten comercializată de real,- cuprinde peste 50 de articole precum: făină, pâine, pesmeți, biscuiți, prăjituri și cereale. Produsele sunt plasate în cadrul unui raion amenajat special pentru podusele fără gluten, amplasat în zona destinată produselor BIO și dietetice din magazin, pentru a facilita accesul și recunoașterea cu ușurință a acestor produse de toți cei care au nevoie de o alimentație fără gluten. Produsele fără gluten pentru copii sunt poziționate în cadrul raionului de hrană pentru copii și sunt usor identificabile printr-o semnalizare specială la raft. 

„Pentru început, dorim să aflăm părerea clienților noștri despre produsele lansate; în functie de reacțiile lor, vom definitiva gama de produse pe care o vom comercializa în toate magazinele noastre, tocmai pentru a acoperi cât mai multe categorii de astfel de produse și pentru a satisface nevoile oamenilor care doresc să elimine glutenul din alimentația lor, sau sunt nevoiți să realizeze acest lucru, din cauza intoleranței. Prin comercializarea produselor fără gluten, dorim să îi ajutăm, în special, pe părinții care au copii diagnosticați cu intoleranță la gluten, cărora știm cât de greu le este să găsească alimentele potrivite și necesare micuților lor”, a declarat Oana Danalache, Manager Categorie , real,-Hypermarket România.
Dieta fără gluten și produsele asociate acesteia au început să fie cunoscute în România relativ de curând, dar câștigă treptat teren, cu atât mai mult cu cât cantitatea informației în această direcție, ca de exemplu rețete preparate numai cu acest tip de produse, este din ce în ce mai mare, iar tendința populației spre o alimentație cât mai sănătoasă, care include și produse BIO, este în creștere, independent de fenomenele economice. Mulți oameni au înteles că este mai bine să previi decât să tratezi și sunt dispuși să investească timp și alte resurse pentru a se asigura că îi oferă organismului nivelul optim de nutrienți. ”Având în vedere că piața produselor fără gluten este în acest moment o industrie de nișă, dar care câștigă teren, ne așteptăm ca pe viitor să existe din ce în ce mai mulți producători și procesatori români pe piață, la momentul actual o parte mare a produselor fiind importate,” spune Oana Danalache.

Comentarii

comentarii