Acasă Actualitate Prof. Marius Craina a lipit primele afișe electorale, joi, la miezul nopții,...

Prof. Marius Craina a lipit primele afișe electorale, joi, la miezul nopții, pe panourile din Piaţa Libertăţii

1162
DISTRIBUIȚI

Prof. univ. dr. Marius Craina, candidatul Pro România Timiș pentru fotoliul de primar al Timișoarei, a lipit primele afișe electorale, în noaptea de 27 august 2020, la ora 00.00, pe panourile din Piaţa Libertăţii.

El a fost însoțit de echipa de viitori consilieri locali în frunte cu conf. univ. dr. Daniela Radu, medic chirurg, și de avocata Roxana Iliescu.

Cu acest prilej, prof. Craina a vorbit despre semnificația extraordinară a evenimentului, despre echipa sa foarte bine pregătită și despre convingerea că Pro România, prin candidatul la funcția de primar, va câștiga Primăria Timișoara.

”E un eveniment foarte important pentru echipa Pro România, fiindcă în debutul campaniei electorale, în noaptea de 27 august 2020, la ora 00.00, am avut onoarea să punem primele afişe electorale pe panourile din Piaţa Libertăţii, o piaţă istorică, încărcată de semnificaţii.

Suntem cu toţii convinşi de responsabilitatea care ne revine prin intrarea în această competiţie grea, dar cu toţii ne-am asumat dorinţa să facem din oraşul Timişoara acel municipiu pe care ni-l dorim cu toții de la revoluția din 1989 încoace, acel oraș prosper în care să trăim în siguranță.

Echipa Pro România Timiș este alcătuită din oameni cu experiență în domeniile de activitate pe care fiecare îl practică, de oameni corecți și de viitor.

În această seară, împreună cu echipa Pro România, am pus primele afișe, iar în următoarea lună vrem să ne întâlnim cu câți mai mulți timișoreni să aflăm toate problemele cu care ei se confruntă, iar din 28 septembrie, după ce vom câștiga Primăria Timișoara, să ne punem la treabă și să rezolvăm problemele cetățenilor.

Ne rugăm cu toţii lui Dumnezeu ca echipa Pro România să câştige Primăria Timişoara cu un număr cât mai mare de consilieri pentru ca să construim un viitor măreţ pentru oraşul nostru.

Să dăm Timişoarei dreptul pe care îl merită, să îi acordăm importanţa care i se cuvine, să facem din oraș nu mica Vienă, ci marea Timişoară. Asta îşi propune Pro România Timiş prin candidatul la Primăria Timişoara şi prin experienţa devotamentul şi energia viitorilor consilieri locali, trăsături importante pe care le vor pune, din 28 septembrie 2020 în slujba timişorenilor.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!”

Comentarii

comentarii