Acasă Eveniment Profesorul Puiu Sîngeorzan a decedat în accidentul de pe DN7

Profesorul Puiu Sîngeorzan a decedat în accidentul de pe DN7

1056
DISTRIBUIȚI

Un tragic accident s-a produs miercuri dimineața, în jurul orei 07:15, pe DN7, la ieșire din Bârzava către Conop, între un autoturism și o autoutilitară,. În autoturism era chiar profesorul Puiu Sîngeorzan, fiind și una dintre persoanele care au rămas încarcerate. El era pe locul din dreapta, iar acest lucru i-a fost fatal. Pompierii ISU ajunși la fața locului, dar și cadrele medicale au reușit să scoată victimele din mașină, însă Puiu Nicolae Sîngeorzan a intrat în șoc cardio-respirator și nu a mai putut fi resuscitat.

Profesorul Puiu Nicolae Sîngeorzan de la Liceul Tehnologic Regele Mihai I Săvârșin care a fost resuscitat minute în șir în speranța că va începe din nou să respire, însă soarta nu a fost de partea lui. Impactul a fost prea puternic, iar viața lui s-a oprit în acel punct.

Acesta a avut o viață frumoasă și a avut trei fete, două dintre dăruindu-i două nepoate în urmă cu câțiva ani. Din păcate, la doar 55 de ani, Puiu Nicolae Sîngeorzan a plecat de lângă familia lui, de lângă elevii lui și de lângă toți oamenii pe care îi iubea și îl iubeau. Fost ofițer în armată, el a trăit viața din plin încă de la început și a continuat să fie o persoană activă până la final, fiind profesor de sport.

Pe pagina acestuia de Facebook au început deja să apară foarte multe mesaje de condoleanțe, printre care și cele de la foștii colegi din armată sau elevii cărora le-a fost profesor și director.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii