Acasă Sănătate Proteze mamare în valoare de 40.000 de lei pentru doamnele cu cancer...

Proteze mamare în valoare de 40.000 de lei pentru doamnele cu cancer la sân din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Cancerul la sȃn reprezintă una dintre principalele cauze de mortalitate în rȃndul femeilor, educaţia fiind cea care poate schimba şi, totodată, salva vieţi. Mai mult, pentru o femeie care a suferit intervenţii chirurgicale şi care, dincolo de efectele bolii, suferă din cauza stigmatizării şi a traumelor, o proteză reprezintă un pas către creşterea încrederii în sine.

Sărbătorile de iarnă au adus cu ele daruri frumoase care ţin de sănătate pentru Asociația Moving On Breast Cancer Timișoara, ale cărei eforturi sunt îndreptate informării femeilor cu privire la riscurile și incidența cancerului la sân.

Astfel, în cadrul colaborării devenită déjà tradiţională, Cupio a donat 40.000 de lei asociaţiei pentru achiziţionarea a 100 de proteze mamare noi, acestea urmȃnd să îmbunătăţească viaţa femeilor care luptă sau au luptat cu această boală.

“Mulţumim Cupio, pentru că ai înţeles ce înseamnă să ne fii aproape, atȃt nouă, cȃt mai ales femeilor care au nevoie de noi, de întreaga comunitate, pentru a se ridica şi a merge mai departe, pentru a re-descoperi ce înseamnă feminitatea sau, şi mai bine spus, normalitatea.  Protezele mamare oferite, perucile, sprijinul financiar pe care îl folosim pentru a oferi, la nevoie, servicii de consiliere psihologică femeilor care s-au luptat sau încă se luptă cu cancerul. toate acestea înseamnă enorm, iar impactul vostru asupra vieţilor acestor femei este unul uriaş. Împreună educăm femeile cu privire la importanța auto-palpării și a diagnosticării precoce a cancerului la sân, insistând pe cel mai important aspect – acela că prevenția salvează vieți”, a menţionat Mihaela Ciotea, fondator al Asociaţiei Moving On Breast Cancer.

 

 

Comentarii

comentarii