Acasă Actualitate Protocoulul a fost semnat. Compania de Drumuri va face intersecția de la...

Protocoulul a fost semnat. Compania de Drumuri va face intersecția de la Drumul Boilor, Primăria Timișoara se ocupă de utilități

DISTRIBUIȚI

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii din România și Primăria Timișoara au semnat acordul care deblochează situația de la intersecția Drumului Boilor și Centura Sud, a anunțat, vineri, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor. Iar acesta prevede că municipalitatea se va ocupa de mutarea utilităților din zonă, iar CNAIR de realizarea efectivă a sensului giratoriu care va apărea acolo.

”De la ultima întâlnire s-a semnat un protocol între Primăria Timișoara și CNAIR și acel protocol viza intersecția cu Drumul Boilor și responsabilitățile fiecărei entități. În acest moment toate impedimentele administrative au fost depășite astfel încât constructorul să își poată termina lucrarea în timp. Pentru Drumul Boilor s-au împărțit responsabilitățile între Primăria Timișoara și CNAIR. Tot ce ține de utilități, de rezolvarea chestiunilor de rețele de utilități intră în responsabilitatea primăriei. Toate celelalte în responsabilitatea CNAIR. Toți am fost de acord și s-a semnat acest protocol, așa încât și ultima piedică a fost înlăturată”, a spus Grindeanu.

Din păcate, la Centura Sud lucrările nu merg așa cum trebuie, spune ministrul. Conform acestuia, termenul inițial era luna martie a acestui an, dar constructorul a cerut amânări numeroase și s-a ajuns la luna decembrie a acestui an.

Comentarii

comentarii