Acasă Politica PSD acuză un mic sabotaj la votul pentru aprobarea noii organigrame a...

PSD acuză un mic sabotaj la votul pentru aprobarea noii organigrame a Consiliului Județean Timiș

429
DISTRIBUIȚI

Consilierii social democrați din CJT acuză faptul că atunci când reprezentanții PSD au luat cuvântul, miercuri, în plenul instituției, pe tema aprobării unei noi organigrame, sistemul electronic de transmisie online s-a blocat. Partidul consideră că această nouă organigramă a fost făcută pe repede înainte, în secret, și a dus la eliminarea din schema de personal a unor oameni cu mare experiență.

”După ce administratorul public al județului a prezentat cu mult entuziasm proiectului revoluționar de digitalizare a județului Timiș, la momentul în care noi, cei din opoziție am luat cuvântul… brusc sistemul de transmitere al ședinței online a căzut. Doar o coincință, nu-i așa?! Transmitem noii conduceri, și pe această cale, că de cele mai multe ori graba strică treaba iar proiectele făcute în ritmul ”pe repede-înainte” se pot finaliza așa cum nu se dorea de fapt”, spun cei de la PSD.

Mirecuri, în plenul CJ Timiș a fost votată noua organigramă a instituției. Iar aceasta nu este deloc una corectă, spun cei de la PSD Timiș.

Comentarii

comentarii