Acasă Eveniment Psihoză periculoasă! Un bărbat a cumpărat cu o mie de litri de...

Psihoză periculoasă! Un bărbat a cumpărat cu o mie de litri de motorină într-un bazin din plastic, care apoi s-a răsturnat pe stradă

DISTRIBUIȚI

Un bazin de plastic cu 1.000 de litri de motorină s-a răsturnat pe o strada din municipiul Tecuci, chiar la ieşirea din benzinăria în care fusese umplut.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Galaţi, pompierii intervin cu o autospecială din cadrul Secţiei de Pompieri Tecuci  pentru asigurarea masurilor PSI în apropierea unei benzinării după ce un bazin de plastic încărcat cu 1000 de litri de motorină s-a răsturnat pe şosea.

Potrivit sursei citate, şoferul unei autoutilitare de tip papuc a alimentat la staţia Peco din apropiere, iar la efectuarea virajului la ieşirea din staţie bazinul s-a răsturnat pe şosea. 

Inspecţia de prevenire din cadrul ISU Galaţi va face verificări şi va aplica sancţiuni atât şoferului cât şi angajaţilor benzinăriei care nu ar fi trebuit să permită alimentarea cu combustibil într-un astfel de recipient.

Autotităţile din întreaga ţară verifică, joi, activitatea benzinăriilor, întrucât multe dintre ele au vândut combustibil în recipienţi din plastic, deşi acest lucru nu este permis.

Sursa: news.ro

Comentarii

comentarii