Acasă Actualitate Ramona Lile: „Studenții UAV implicați în proiecte financiare”

Ramona Lile: „Studenții UAV implicați în proiecte financiare”

362
DISTRIBUIȚI

Studenți de la Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, alături de Liga Studenților din universitate au pus bazele unui proiect studențesc care participă la proiectul ,,SmartFIN@ISF – Concursul Idei de Viitor” având ca tematică identificarea unor noi modalități de promovare a educației financiare. Echipa de studenți,  Robert Deatcu – Licență  ECTS anul 3, Iulian Encuțu – Licență CIG anul 3, Daniel Covaci – Master MFAPT anul 2,  este coordonată de conf. univ. dr. Daniel Manațe. Parteneri: ANEVAR, Proder NGO din Turcia și Horizon Education Agency din Azerbaidjan.

Primul eveniment, un webinar organizat de către echipa arădeană s-a bucurat de participarea a peste 100 de studenți. În cadrul sesiunii online, doi studenți arădeni au susținut și o lucrare pe teme financiare: Robert Deatcu – „Randamentele peste piață” iar studentul Iulian Encutu – „Economisirea – ca parte integrată a Educației Financiare”. Coordonatorul proiectului,  conf. univ. dr. Daniel Manațe a prezentat tematica „Investiția în firme de tehnologii disruptive”.

Invitat special în cadrul webinarului a fost Cătălin Isbașe – Manager Parteneriate Strategice BCR.

„UAV a susținut și va susține și în continuare participarea studenților în echipe de proiecte. Este o bucurie pentru cadrele didactice să lucreze cu studenți, să-i coordoneze și să-i ajute să-și dezvolte portofoliile personale. Felicit întreaga echipă pentru munca lor, pentru gradul de implicare”, a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

Comentarii

comentarii