Acasă Actualitate Rareş Bogdan a încercat să îl calmeze pe primarul Nicolae Robu, spunând...

Rareş Bogdan a încercat să îl calmeze pe primarul Nicolae Robu, spunând că nu e boicotat la Bucureşti

2066
DISTRIBUIȚI

Robu e atât de iubit de oameni în Timişoara încât nu poate fi boicotat de conducerea naţională a partidului, spune vicepreşedintele partidului, Rareş Bogdan, aflat în vizită în oraşul de pe Bega. El a încercat să îl calmeze pe primarul liberal, în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută vineri la sediul formaţiunii, Nicolae Robu fiind extrem de iritat de întrebările pe această temă, susţinând că, de fapt, el nu a spus aşa ceva şi că boicotul are în vedere doar blocarea unor avize prin tot felul de ministere.

În urmă cu o săptămână, gura liderului PNL Timiş „scăpa” ideea unui bocot de care el ar fi avut parte, la nivel naţionalm atât din punct de vedere administrativ, el fiind primarul Timişoarei, dar şi politic, de anumite persoane din conducerea partidului. Totodată, atunci a spus că nu va face public în acest moment numele celor în cauză, dar că o va face „când va fi vremea”.

La doar o săptămână, cu „conducerea” lângă el, prin prezenţia vicepreşedintelui naţional, Rareş Bogdan, la Timişoara, Robu nu a mai fost aşa de acuzator şi a insistat că, de fapt, el se referea la avizarea proiectelor oraşului şi nu la boicotarea persoanei sale.

Iar Rareş Bogdan a fost extrem de prietenos pe subiect, el a dovedit că are lecţia presei învăţată, un sector unde a activat, în cariera profesională, cu real succes mulţi ani.

Robu e atât de bine primit de timişoreni încât nimeni nu poate să îl boicoteze, nici la partid, dar nici de către miniştri.

„Liderii naţionali liberali nu boiciotează nici Timişoara şi nici pe Nicolae Robu. A fost unul dintre cele trei oraşe date ca şi exemplu de mine pentru bune practici, pentru schimbările urbanistice şi schimbarările de viaţă în bine pentru locuitori, pentru schimbările în bine în trafic. Nicolae Robu e susţinut, Timişoara e susţinută, niciun ministru nu îşi permite să nu ţină cont de cele spuse de Robu. Din ce am văzut pe stradă, plimbându-mă astăzi, a fost o surpriză pentru mine cât de bine este el privit de oameni aici”, a declarat Rareş Bogdan.

Comentarii

comentarii