Acasă Actualitate Recrutări la Primăria Timișoara. Fritz caută 22 de „colegi profesioniști, pasionați și...

Recrutări la Primăria Timișoara. Fritz caută 22 de „colegi profesioniști, pasionați și motivați să contribuie la dezvoltarea Timișoarei”

DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a scos la concurs 22 de posturi în cadrul aparatului de specialitate al primarului. Sunt funcții publice momentan vacante care se găsesc atât pe vechea organigramă, cât și pe cea nouă, momentan suspendată. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este de 21 decembrie.

„Căutăm colegi profesioniști, pasionați și motivați să contribuie la dezvoltarea Timișoarei în următoarele domenii: urbanism, educație, turism, infrastructură rutieră, patrimoniu, mediu și spații verzi, comunicare, control intern, resurse umane, economic, informatică”, se arată într-un comunicat al primăriei.

„Servicii publice de calitate, reclamații rezolvate prompt, avize eliberate în termen sau lucrări de investiții temeinic monitorizate – se pot face doar cu personal de calitate. De aceea invit toți profesioniștii care vor să pună umărul la reforma administrativă pe care am început-o să ni se alăture. Haideți alături de noi să schimbăm lucrurile în bine”, a spus primarul Dominic Fritz, potrivit aceleiași surse.

Cele 22 de posturi se găsesc atât pe vechea organigramă, cât și pe cea nouă, astfel că nu ar trebui să existe probleme în caz că organigrama aprobată în iunie va fi anulată. Momentan, potrivit deciziilor Tribunalului Timiș și Curții de Apel Timișoara, noua structură rămâne suspendată până la o pronunțare definitivă în dosarul în care sindicatul a cerut anularea.

„Organizarea concursului s-a realizat cu notificarea prealabilă a Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, cu avizarea și cu publicarea anunțurilor de concurs pe site-ul propriu al acestei instituții”, asigură, în plus, reprezentanții primăriei.

Conform anunțului, sunt căutați profesioniști cu studii superioare și diferite grade de vechime: 8 sunt de grad profesional superior (vechime: minim 7 ani), 6 sunt de grad profesional principal (vechime: minim 5 ani) și 8 sunt de grad profesional asistent (vechime: minim 1 an). Toate posturile sunt pe durată nedeterminată, au o durată normală a timpului de muncă  de 8 ore/zi, 40 ore/săptămână. Iată lista posturilor vacante scoase cu această ocazie la concurs:

 1. 2 posturi de consilier asistent în domeniul urbanism/ certificări și autorizări
 2. consilier principal în domeniul urbanism/certificări și autorizări
 3. consilier principal în domeniul educație
 4. consilier principal în domeniul turism
 5. 2 posturi de consilier principal în domeniul infrastructurii rutiere
 6. consilier asistent în domeniul infrastructurii rutiere
 7. consilier superior în domeniul construcții civile
 8. consilier asistent în domeniul patrimoniu/administrare clădiri, terenuri
 9. consilier asistent în domeniul spații verzi
 10. consilier superior în domeniul protecția mediului
 11. consilier principal în domeniul comunicare
 12. consilier superior în domeniul control intern
 13. consilier superior în domeniul resurselor umane
 14. consilier superior în domeniul economic/contabilitate
 15. consilier superior în domeniul economic/state de plată
 16. consilier superior în domeniul informatică
 17. consilier asistent în domeniul informatică
 18. consilier asistent în domeniul urbanism/banca de date, GIS
 19. consilier superior în domeniul urbanism/PUD/PUZ
 20. consilier asistent în domeniul urbanism/Atelier de Urbanism

Perioada de depunere a dosarelor de concurs este 2 – 21 decembrie  2021. Condițiile de studii și de vechime în specialitate, precum și condițiile specifice sunt stabilite pentru fiecare post în parte. Mai multe detalii despre posturile scoase la concurs de Primăria Municipiului Timișoara puteți găsi aici: https://www.primariatm.ro/2021/12/02/28421/.

Comentarii

comentarii