Acasă Actualitate Reprezentanții Muzeului de Artă Timișoara – chemați în instanță

Reprezentanții Muzeului de Artă Timișoara – chemați în instanță

798
DISTRIBUIȚI

O fostă angajată i-a dat în judecată pe reprezentanții Muzeului de Artă din Timișoara. Conform directorului muzeului Victor Neumann, este vorba despre o angajată care a plecat din instituție, angajându-se la Muzeul Național al Banatului, și nu a predat gestiunea în cazul a 8.000 de obiecte de artă. Reprezentanții muzeului au numit o comisie care să se ocupe de acest lucru, iar fosta angajată a contestat tocmai această comisie.

„Nu a fost predată gestiunea de persoana care a plecat de la Muzeul de Artă, este vorba de 8.000 de obiecte. O asemenea inventariere și predare presupune multe activități: măsurarea obiectelor, fotografierea lor, identificarea falsurilor, a lipsurilor, durează o jumătate de an cel puțin, cu o comisie specială. Noi am numit o comisie, acea comisie vrea să-și facă datoria, dar nu există o persoană care să predea. Persoana care trebuia să predea a plecat de acolo, la Muzeul Banatului. S-a întâmplat că doamna a dat în judecată instituția, așa că avem nevoie de consultanță juridică”, a spus Victor Neumann, directorul Muzeului de Artă, în ședința Consiliului Județean Timiș desfășurată zilele trecută.

Vicepreședintele CJ Timiș Traian Stancu i-a spus directorului muzeului că trebuie să-și îmbunătățească relația cu angajații.

 

 

Comentarii

comentarii