Acasă Actualitate RETIM anunță modificarea tarifelor de colectare-transport a deșeurilor municipale în Zona 1...

RETIM anunță modificarea tarifelor de colectare-transport a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș

DISTRIBUIȚI

RETIM Ecologic Service S.A. informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de colectare-transport a deșeurilor municipale.

Modificarea tarifelor este determinată in principal de creșterea costurilor cu fondul de închidere a celulelor depozitului de la Ghizela și monitorizarea acestora post-închidere, cât și de creșterea costurilor cu carburanții și inflația din ultima perioada.

Propunerea de modificare a tarifelor unice pe categorii de utilizatori și a tarifelor diferențiate (rezidual si reciclabil) pentru colectarea și transportul deșeurilor municipale și a deșeurilor similare a fost avizată favorabil de către Consiliul Director al ADID Timiș, noile tarife urmând a fi adoptate de către AGA ADID Timiș, în vederea aplicării acestora.

Tarifele aplicabile pentru întreaga Zonă 1 Timiș vor fi:

  • Pentru Persoane fizice , tarife exprimate în Lei cu TVA
Tarif – populație U.M Tarif nou – LEI cu TVA
Unic, din care Rezidual Reciclabil
POPULATIE URBAN lei/persoană/lună 15.70 12.30 3.40
POPULATIE RURAL lei/persoană/lună 5.36 4.19 1.17
  • Pentru persoane juridice – tarife exprimate în lei fără TVA
Tarif – persoane juridice U.M Tarif nou – LEI FĂRĂ TVA
Unic, din care Rezidual Reciclabil
Agenți economici și Instituții Publice lei/tonă 447.42 530.45 293.59

Localitățile care aparțin Zonei 1 a județului Timiș sunt următoarele: Becicherecu Mic, Biled, Bucovăț, Cărpiniș, Cenei, Checea, Dudeștii Noi,  Dumbrăvița, Fibiș, Foeni, Ghiroda, Giarmata, Giroc, Giulvăz, Iecea Mare, Mașloc, Moșnița Nouă, Orțișoara, Otelec, Parța, Peciu Nou, Pișchia, Remetea Mare, Satchinez, Săcălaz, Sânandrei, Sânmihaiu Român, Șag, Șandra, Timisoara, Uivar, Variaș.

Comentarii

comentarii