Acasă Actualitate Revelion la Belgrad la bordul unui vas de croazieră

Revelion la Belgrad la bordul unui vas de croazieră

DISTRIBUIȚI

Anul Nou se apropie parcă mai repede decât ne-am fi imaginat. Cu o lună înainte de trecerea dintre ani, când mulți dintre noi încă nu știu care este cel mai potrivit loc în care să ne urăm „La Mulți Ani!”, ideea unui revelion pe apele Dunării pare inedită și fascinantă.

O variantă perfectă de cadou pentru cineva drag vine din partea Agenției de turism Ultramarin care vă invită să petreceți o noapte de neuitat la bordul unui vas de croazieră, în jurul orașului Belgrad. O ocazie minunată de a admira panorama orașului noaptea, dar și de a vă distra așa cum doar sârbii știu să o facă! Muzică live, meniu bogat și băuturi nelimitate întreaga noapte, dar și ocazia unică de a asista la spectacolul focurilor de artificii văzut de pe apă. Bucuria va fi și una a gusturilor, pentru că din meniul pregătit nu vor lipsi produsele rafinate, dar și cele tradiționale sârbești, printre care mezelurile proaspete, salata „urnebes” (brânză cu ardei iute, brânză afumată, brânză gouda), dar și Pelinkovac – un lichior amar bazat pe pelin sau berea tradițională sârbească.

Programul de Anul Nou la bordul luxosului vas începe la ora 23, când veți putea admira Belgradul într-o croazieră de două ore, până după miezul nopții. Petrecerea va continua însă mai apoi la bordul vasului până în jurul orei 3 dimineața. Itinerariul cuprinde Insula Little Horse, Insula Great War, fortăreața Kalemegdan, Muzeul Artelor Contemporane, portul Sava, podul Branko, monumentul Old Fairground, Belgrade Waterfront, podul Old Sava bridge, podul Gazela, podul Old Railway, podul New Railway, târgul Belgradului, podul Ada.

Ultramarin vă invită așadar să sărbătoriți Revelionul 2018 în cel mai inedit mod, la doar două ore de mers din Timișoara, vizitând Belgradul noaptea, purtați lin de un luxos vas de croazieră pe Dunăre. Oferta este mai mult decât accesibilă și atractivă: doar 99 euro/persoană pentru cea mai frumoasă noapte dintre ani! Detaliile acestui inedit Revelion pot fi găsite aici: http://www.ultramarintm.ro/d1213/craciun-si-revelion/cu-autocarul/revelion-belgrad-croaziera-pe-dunare.html.

 

Comentarii

comentarii