Acasă Actualitate Revenge Sale Reloaded la Iulius Town: discounturi de până la 70% și...

Revenge Sale Reloaded la Iulius Town: discounturi de până la 70% și premii la cumpărături

DISTRIBUIȚI

 În acest weekend, la Iulius Town Timișoara ai șansa să-ți reînnoiești garderoba cu piesele must-have ale sezonului, să te alegi cu cele mai originale accesorii și cu articole de încălţăminte în tendințe, în cadrul campaniei Revenge Sale Reloaded. Te așteptăm să descoperi ofertele brandurilor, să te bucuri de shopping și să câștigi premii la cumpărături.

Dacă te pregătești de vacanță și îți dorești în bagaje piesele vestimentare care ţi-au făcut cu ochiul întregul sezon sau dacă pur și simplu ești pasionat de modă, brandurile din Iulius Town Timișoara te aşteaptă cu prețuri atractive. Pe lângă reduceri, în cadrul Revenge Sale Reloaded îți oferim șansa să câștigi premii care să prelungească sesiunile de shopping. Astfel, în perioada 14 – 16 august 2020, primii 500 clienți din fiecare zi care fac cumpărături de minimum 150 de lei și vin la centrul de premiere, din zona Centrului Info, cu bonul fiscal, primesc instant un voucher cu o valoare de până la 100 de lei și băuturi răcoritoare.

House te întâmpină cu discounturi de până la 77%, Escudo, Fannylux și Sofiaman au prețuri reduse cu până la 70%, Guess, Liu Jo și KVL by Kenvelo au oferte de până la 60%, iar Nissa, Calzedonia, Stefanel, Viggo sau Mathilde afișează prețuri înjumătățite. Include în itinerariul sesiunii tale de cumpărături și alte branduri din Iulius Town, pentru cei mici și cei mari, și vei fi surprins cu discounturi încântătoare.

Oferte de până la 60% vei găsi și pentru încălțăminte, astfel că îți poți alege pantofii de vacanță preferați. Anna Cori, Tezyo, Musette sau Office Shoes sunt o parte dintre magazinele care te vor încânta cu promoțiile lor estivale.

Și dacă iubești mișcarea și petrecerea timpului în aer liber ai nenumărate motive să vii la cumpărături în Iulius Town, pentru că New Era, Superdry, VGeneration, și Distinctive au prețuri mai mici cu până la 50%. Discounturi găsești și la Hervis.

Copiii se pot bucura și ei de o varietate de articole la prețuri cu până la 70% mai mici la Noriel, reduceri cu până la 50% la Chicco și oferte la Primigi, Dinoland, Next Kids sau Hippoland.

Tentante sunt şi promoțiile magazinelor cu bijuterii și ochelari, unde reducerile sunt de până la 70% la Optiblu și până la 50% la Meli Melo sau Edifice. De asemenea, produsele cosmetice, care nu trebuie să lipsească din bagajul pentru un concediu reuşit, au prețuri de nerefuzat în magazinele de specialitate. Astfel, îți poți achiziționa produse mai ieftine cu până la 70% la GNC Live Well, cu până la 60% la Xpert Beauty, dar și alte locații afișează discounturi atractive.

Lista reducerilor continuă și în magazinele cu produse pentru casă, dar și la Cărturești, la Animax și la Kartoffel. Pentru a descoperi oferta completă accesează catalogul reducerilor pe www.iuliustown.ro.

Comentarii

comentarii