Acasă Politica Revitalizarea Parcului Copiilor: Planul ambițios al lui Nicolae Robu pentru orașul Timișoara

Revitalizarea Parcului Copiilor: Planul ambițios al lui Nicolae Robu pentru orașul Timișoara

DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL la fotoliul de primar al Timișoarei, are în plan refacerea completă a Parcului Copiilor, care nu se mai ridică la standardele pe care le merită copiii orașului.  

„Este trist să constatăm că Parcul Copiilor, odată un loc emblematic pentru bucuria celor mici, a fost lăsat în decădere. Timișorenii merită un spațiu de joacă și recreere care să răspundă nevoilor lor și să ofere momente de bucurie, siguranță și relaxare pentru copii și pentru însoțitorii lor”, a declarat Nicolae Robu.

 Robu își asumă că va revitaliza Parcul Copiilor, încă din primul an plin de mandat. Planul său vizează reabilitarea și modernizarea radicală a parcului și crearea, astfel, a unui mediu sigur și plăcut pentru copii și părinți. „Parcul Copiilor trebuie să fie un loc în care timișorenii să se simtă bine, să-și petreacă timpul liber cu plăcere și de care să fie mândri. Ne propunem să realizăm această transformare prin investiții substanțiale. Căci… le-a venit vremea!”, a adăugat Robu.  

Pe lângă proiectul de revitalizare a Parcului Copiilor, Nicolae Robu și-a asumat și alte obiective importante pentru comunitatea locală, printre care eliminarea taxei pe parcarea rezidențială, reducerea taxelor și impozitelor și stimularea economiei locale, modernizarea transportului public, redeschiderea grădinii zoologice, după un amplu proiect de modernizare și extindere.  

În lumina acestor promisiuni, Nicolae Robu și echipa sa se angajează să aducă „în forță” schimbările ce se impun, pentru ca Timișoara să devină un oraș mai plăcut și mai prosper, pentru toți locuitorii săi.

Comentarii

comentarii