Acasă Eveniment Revoltător! Tatăl copilului găsit mort, după ce a fost luat de viitură,...

Revoltător! Tatăl copilului găsit mort, după ce a fost luat de viitură, era băut şi avea permisul anulat

1031
DISTRIBUIȚI

Ies la iveală detalii teribile în cazul copilului de 4 ani luat de viitură sâmbătă seară, în satul bihorean Valea de Sus, și găsit mort în această dimineață.

Băiețelul de 4 luat de viitură sâmbătă seară a fost găsit în localitatea Moțești, situată în aval de Valea de Sus.

Potrivit IPJ Bihor, tatăl băiețelului, care conducea mașina în care se afla soția și cei doi copilași ai cuplului, în momentul în care s-a produs nenorocirea, era băut și avea permisul anulat.

“În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul prezenta o concentraţie alcoolică de 0,53 mg/l alcool pur în aerul respirat”, a declarat comisarul şef Alina Fărcuţa, purtător de cuvânt al Poliţiei Bihor, pentru Observator.

Reamintim că, seara trecută, un băiețel de 4 ani a fost luat de viitură în satul Valea de Sus, Bihor, când familia încerca să traverseze cu maşina apele ieşite din matcă ale unui râu.

Copilul era în maşină cu părinţii şi fratele mai mic, de doar un an.

În jurul orei 20.00, au fost surprinşi de o ploaie torenţială. Încercau să traverseze un pârâu din satul bihorean Valea de Sus, dar n-au mai reuşit, mașina rămânând blocată în mijlocul viiturii.

Tatăl l-ar fi scos pe băiat din autoturism şi l-a dus pe mal. Apoi ar fi plecat să-l salveze şi pe celălalt copil, care era în maşină cu mama. Rămas singur, băiatul de 4 ani a fost luat de ape.

În această dimineață, după aproape 14 ore de căutări, copilul luat de viitură a fost găsit mort.

Trupul neînsuflețit al copilașului a fost dus de ape într-un pârâu din localitatea Moțești, situată în aval de Valea de Sus.

Comentarii

comentarii