Acasă Administraţie Rezultatele „Garajiadei”: o nouă parcare, de peste 100 de locuri, în cartierul...

Rezultatele „Garajiadei”: o nouă parcare, de peste 100 de locuri, în cartierul Soarelui

1119
DISTRIBUIȚI

Planul primarului Nicolae Robu, de a face din cartierul Soarelui „primul cartier din România liber de garaje”, este cu un pas mai aproape de a se împlini. Poate că, pentru o vreme, după ce s-au dărâmat garajele, au rămas molozul și deșeurile în loc, dar acum, locuitorii din blocurile delimitate de străzile Sirius, Uranus, Aleea Cristalului și Sudului au unde să parcheze.

„O nouă parcare între blocuri în locul hidoaselor garaje! Capacitate: 113 locuri!”, a anunțat, sâmbătă, pe Facebook, Robu. „Cu grijă, cu respectarea regulilor în vigoare, putem continua și-n aceste condiții grele să ne îmbunătățim condițiile de viață! Le mulțumesc concitadinilor care au înțeles că a trecut vremea garajelor și au fost cooperanți în procesul de demolare a lor și le doresc să se bucure sănătoși de noua amenajare!”, a mai scris acesta.

Edilul promite că în zonă urmează să fie plantați și copaci, „o mulțime”, amenajate spații verzi și amplasate bănci la toate intrările în blocuri, „pentru vremurile – eu zic foarte aproape- în care vom putea din nou socializa!”.„Împreună, facem Timișoara mai tare ca oricând!”, a încheiat acesta.

În comentarii, urmăritorii primarului se arată, majoritatea, de partea acestuia în „lupta cu garajele”, propun și alte locuri unde se pot demola alte garaje. Robu îi liniștește, totuși: sunt în lucru și alte astfel de amenajări, și în alte cartiere. „Există (n.r. în) tot orașul, doar hater-ii nu văd asta.În prezent, avem în lucru o locație în Soarelui, una in Martirilor, una în Lipovei, două în Aradului, una in zona Gării, etc!”, a răspuns, în stilul caracteristic, edilul la comentariul unui urmăritor.

Comentarii

comentarii