Acasă Actualitate Robert Kristof e mai fericit cu 25%, de la 1 august, pentru...

Robert Kristof e mai fericit cu 25%, de la 1 august, pentru că îi va crește leafa

1126
DISTRIBUIȚI

Consilierul personal al primarului Nicolae Robu, Robert Kristof, va fi mai fericit cu 25%, de la 1 august, pentru că îi va crește salariul cu încă un sfert față de cât are acum. Mai exact, de la aproape 17.000 de lei, cu aproape 3.500 de lei mai mult decât are în prezent. Ce îl recomadă? Calitatea de consilier personal al edilului și îndrăzneala personal de a cere, dar și promisiunea că va primi.

În ședința de consiliu local de vineri, proiectul a trecut cu majoritate de voturi.

Solicitarea tânărului consilier al primarului și city-manager al urbei s-a fondat pe prevederile unei legi (153/2017). Aceasta menționează că viceprimarii pot primi o majorare de 25% la salariu, dacă respectiva primărie derulează proiecte cu fonduri europene și de acum, de aceeași prevedere se bucură și administratorul public, respective, city-managerul.

Asta, în condițiile în care primăria are probleme financiare cât nu mai poate duce, cu angajați care nu au mai văzut un card plin de aproape un an și cu firme care stau să pună lacătul pe șantiere, pentru că PMT nu are bani să le dea. Iar din 5 august, orașul se va cufunda în mizerie, pentru că Retim nu mai mătură străzile.

Comentarii

comentarii