Acasă Politica Robu ar vrea ca parlamentarii PNL să fie taxaţi mai serios

Robu ar vrea ca parlamentarii PNL să fie taxaţi mai serios

460
DISTRIBUIȚI

robu cotizatii

În urma alegerilor europarlamentare, PNL a rămas cu datorii de peste un milion de euro. Acestea se adaugă unor datorii mai vechi ale partidului, inclusiv din campania electorală din 2009.

Pentru a-şi mai drege bugetul, liberalii au stabilit un nivel mai ridicat al cotizaţiilor din partea aleşilor. Fiecare europarlamentar va trebui să plătească 2000 de lei lunar către partid. Parlamentarii vor avea o cotizaţie de 200 de lei pe lună.

Nicolae Robu, vicepreşedinte PNL şi primar al Timişoarei, se declară nemulţumit de cotizaţiile parlamentarilor. Anul trecut, într-o şedinţă a Biroului Politic Naţional al PNL, Robu a susţinut majorarea sumelor percepute deputaţilor şi senatorilor. Chiar şi cei 200 de lei pe lună stabiliţi în şedinţa de luni i se par edilului timişorean foarte puţini. Totuşi, conform propriilor declaraţii, Robu nu şi-a mai susţinut punctul de vedere în BPN.

În ciuda problemelor financiare grave, liberalii au găsit bani să plătească pentru studiile sociologice care vor sta la baza desemnării prezidenţiabilului PNL. „La ce datorii avem, nicio firmă nu ar fi încheiat un contract cu noi dacă nu plăteam în avans”, a explicat Nicolae Robu.

Sursa

Comentarii

comentarii