Acasă Eveniment S-au împiedicat de stâlpi

S-au împiedicat de stâlpi

DISTRIBUIȚI

Probleme la drumul Timişoara-Dumbrăviţa
Drumurile din Timiş-sunt şi aşa ele proaste, dar ce te faci că şi atunci când se fac se împiedică de stâlpi? Asta se întâmplă cu drumul de la Timişoara la Dumbrăviţa, care face parte din proiectul de reabilitare a drumului Timişoara-Maşloc. Acolo, la Dumbrăviţa, se vrea crearea unei a treia benzi pentru descărcare. Din păcate, încă nu se pot apuca de lucru pentru că în drum sunt trei stâlpi care trebuie luaţi pentru a se realiza lucrările.
“Şi-au asumat această obligaţie de a muta trei stâlpi. Le-am spus colegilor mei – daţi drumul la lucrare şi lărgim strada cu stâlpul în mijlocul ei dacă domnul primar care s-a angajat la acest lucru nu poate să-l facă – Szilagy Geza, primarul Dumbrăviţei”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc. Drumul Timişoara-Maşloc trebuia terminat de ceva timp.
Dar cine a spus că termenele sunt făcute pentru a fi respectate? Astăzi, la ora 9, are loc o întâlnire cu factorii răspunzători de drumul până în Maşloc şi lucrurile, cel mai probabil, se vor clarifica. (A.P.)a

Comentarii

comentarii