Acasă Politica Problemele timişorenilor de orice fel vor putea fi auzite mai bine din...

Problemele timişorenilor de orice fel vor putea fi auzite mai bine din … cort

1747
DISTRIBUIȚI

Problemele timişorenilor de orice fel vor putea fi auzite mai bine din … cort. Este vorba despre un cort pe care USR Timişoara îl va amplasa vineri 13 octombrie în Piaţa Victoriei din municipiu şi unde fiecare timișorean care are vreo problemă – serioasă – poate veni să o facă publică. Astfel, USR crede că vox populi se va auzi mai bine.

„Consecvent cu angajamentele faţă de cetăţeni asumate de Uniunea Salvaţi România în campania electorală, mi-am propus să iniţiez, începând cu luna octombrie un demers intitulat “Audienţa în stradă”, care să facă mai facilă relaţionarea şi comunicarea cu cetăţenii din Timişoara şi judeţul Timiş.

În acest sens, vă aduc la cunoştinţă că am depus în cursul dimineţii o solicitare la Primăria Municipiului Timişoara în vederea obţinerii autorizaţiei necesare amplasării unui cort în Piaţa Victoriei, pentru a organiza acolo o audienţă publica, vineri 13 octombrie a.c., în intervalul orar 13.00 – 18.00.

În calitate de reprezentant al Timişului în Parlamentul României, consider că acest demers reprezintă o modalitate de a le oferi tuturor cetăţenilor posibilitatea să semnaleze problemele cu care se confruntă, să îşi facă auzită vocea şi să îşi exprime opiniile pe marginea unor subiecte de interes major. (…).

Următoarea “Audienţă în stradă” va avea loc în data de 20 octombrie a.c. la Lugoj, o solicitare de autorizare în acest sens fiind transmisă luni dimineaţa şi Primăriei Municipiului Lugoj”, spune senatorul USR de Timiş, Nicu Fălcoi.

Comentarii

comentarii