Acasă Promo Scandal la Timișoara din cauza problemelor financiare. Jucătorii de la ACS Poli...

Scandal la Timișoara din cauza problemelor financiare. Jucătorii de la ACS Poli au părăsit antrenamentul după o jumătate de oră

1879
DISTRIBUIȚI

Problemele financiare ale celor de la ACS Poli îi dau mari bătăi de cap lui Ionuț Popa.

Tehnicianul bănățenilor s-a confruntat, din nou, cu o situație aparte înaintea jocului cu Gaz Metan Mediaș, de luni. Jucătorii și staff-ul au făcut o mini-ședință înaintea antrenamentului de astăzi, au ieșit la pregătire, dar după o jumătate de oră au încheiat antrenamentul.

Nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru în ultimele luni la ACS Poli. De altfel, jucătorii sunt hotărâți să nu mai intre în cantonament dacă nu vor mai vedea din banii restanți.

“Conducerea nu este de acord cu acest lucru, e un program bine stabilit. Eu am spus că susţin şi cunosc situaţia jucătorilor, a întregului club şi sunt 100% de partea jucătorilor. Dar una este situaţia, alta este manifestarea în special la joc.

Lipsa de concentrare, de dăruire, de ambiţie, asta nu-mi convine. Noi suntem echipa care trăieşte prin rezultate, dacă nu avem rezultate, nu o mai ducem. De aceea trebuie să aibă altă viziune asupra lucrurilor.

Jucătorii vor suporta consecinţele prevăzute în Regulamentul de Ordine Interioară. La Iaşi, eu am renunţat la cantonament după o serie de rezultate bune şi din 8 etape nu ştiu dacă am făcut 2 puncte”, a spus Popa, înaintea meciului cu Gaz Metan, conform digisport.ro.

Comentarii

comentarii