Acasă Sport SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara întâlnește formația poloneză MKS Dabrowa Gornicza

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara întâlnește formația poloneză MKS Dabrowa Gornicza

DISTRIBUIȚI

Baschetbaliștii timișoreni joacă, miercuri, meciul decisiv pentru calificarea în turneul Final 4 al Alpe Adria Cup. SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara întâlnește formația poloneză MKS Dabrowa Gornicza, la ora 18.30, la sala Constantin Jude, în returul sferturilor de finală ale Alpe Adria Cup.

Alb-violeții au de anulat un deficit de șapte puncte, după ce au cedat cu 93-86, în urmă cu două săptămâni, în Polonia.

„Echipa din Polonia este favorită și când spun asta pun în cântar mai mulți factori, precum bugetul, puterea campionatului intern, diferențele de valoare individuală a jucătorilor. Consider că în Polonia nu am scos un rezultat bun. Puteam să jucăm și mai bine, dar diferența de șapte puncte ne dă o oarecare speranță. Totuși, dacă evoluăm precum în tur, nu avem nicio șansă să remontăm. Trebuie să jucăm mult mai bine, nu sunt suficiente 20 de minute la nivel ridicat, ci avem nevoie de 40 de minute bune”, spune Dragan Petricevic, antrenor principal.

Tehnicianul echipei a mai declarat că își dorește tribune pline și a vorbit despre buletinul medical al lotului:

„Avem și noi situații despre care nu vorbim, și dacă nu vorbim probabil e rău. Trebuie să vorbim și despre problemele de sănătate ale jucătorilor, despre faptul că Ilija Djokovic joacă de două săptămâni cu degetul aproape fracturat, că Adam Mirkovic a revenit pe teren după o lună și jumătate în care a avut luxație de umăr – era aproape dislocat umărul – iar într-un sport precum baschetul acestea sunt accidentări ce necesită patru-cinci luni ca jucătorul să revină la capacitate maximă. Acest lucru s-a simțit în Polonia, se simte în această perioadă, dar dacă despre aceste lucruri puteam vorbi ca factori atenuanți, acum – după meciul de la Sibiu – nu putem spune nimic altceva decât că, dacă e nevoie să jucăm într-un picior, într-un picior vom juca”, a mai spus Dragan Petricevic.

 

 

Comentarii

comentarii