Acasă Sport SCM USV Timișoara joacă a treia oară consecutiv în deplasare, acum, la...

SCM USV Timișoara joacă a treia oară consecutiv în deplasare, acum, la Cluj-Napoca

DISTRIBUIȚI

Rugbiștii timișoreni revin în competiție și joacă a treia oară consecutiv în deplasare. Sâmbătă, la ora 13.00, ei vor fi față în față cu alb-negrii de la Universitatea Elbi Cluj-Napoca.

Partida contează pentru etapa a VIII-a, antepenultima din prima fază a Ligii Naționale, Grupa I și este a treia dintr-o serie de patru meciuri la rând pe teren străin, după cele cu Dinamo și Steaua, ambele pierdute la trei puncte diferență.

Alb-violeții au stat în etapa de la finalul săptămânii trecute, iar acum sunt pregătiți pentru ultimele trei runde din prima fază a LNR (Liga Națională de Rugby).

„Am pus accent pe recuperare, deoarece aveam nevoie de acest lucru după confruntările tari din etapele precedente. Va trebui să depunem și mai mult efort, să muncim din greu pentru a ajunge la locurile de sus ale clasamentului. Nu aș vrea să privim meciul următor drept unul mai accesibil, căci se știe cu câtă ambiție evoluează clujenii pe teren propriu. Toate partidele sunt solicitante, așa că trebuie să fim conectați 100%. Din primul până în ultimul minut”, a declarat Kemal Altinok, flanker.

Înaintea rundei, Steaua este lider, cu 23 de puncte, urmată de Dinamo, 18 puncte, și de echipa noastră, cu 15 puncte. Baia Mare este a patra (11 puncte), în vreme ce clujenii se află pe minus (-1 punct), după neprezentarea la meciul cu Dinamo București.

Formația timișoreană și cea din Baia Mare au un meci mai puțin (cinci, în total), Steaua, Clujul și Dinamo urmând să stea în aceste ultime trei etape.

 

Comentarii

comentarii