Acasă Cultura Scriitori, profesori, jurnaliști din România sunt invitați să se înscrie la Colecviile...

Scriitori, profesori, jurnaliști din România sunt invitați să se înscrie la Colecviile de la Liebling Timiș 2022

DISTRIBUIȚI

Scriitori, profesori, jurnaliști, oameni de cultură din Banat și întreaga țară, dar și  studenţi și elevi sunt invitați să se înscrie la simpozionul național de literatură și arte Colecviile de la Liebling Timiș 2022, ediția a XII a.

Manifestarea cuprinde secțiunile:

Literatura română și arte

Personalități culturale

Ziare, ziariști, dimensiuni tematice, modalități de exprimare

Tradiții, etnografie şi folclor

Termen limită de înscriere este data de  1 august 2022, pe baza formularului  anexat, prin e-mail la adresa: fundatiastefangoanta@yahoo.com, sau prin poştă la sediul Fundaţiei Ateneul Cultural Ștefan Goanță, 307245 Liebling nr.969, jud. Timiş.

Lucrările  se vor încadra în limita  a 3-10 pagini, format A4  (maximum), şi se vor   trimite  până la  1 septembrie 2022,  ca fişier ataşat pe e-mail, la adresele indicate sau prin poştă la sediul Fundaţiei.

Textele vor fi redactate în Microsoft Word,  format A4, font Times New Roman, cu diacritice, corp de literă 12, la 1,15 rânduri.

Lucrările prezentate la Simpozionul Colocviile de la Liebling. Convergenţe culturale vor fi publicate în volumul al VIII-lea al Fundației, Tradiții, arte și literatură,  cu ISBN. Participanţii vor primi diplome. Evenimentul se va desfăşura în zilele de 7-8 octombrie 2022,  în localitatea  Liebling, județul Timiș.

”Având în vedere situația cu privire la  sponsorizări, suntem nevoiți să  acceptăm participarea de la distanţă, prin trimiterea lucrărilor la adresele precizate. Organizatorii regretă că nu pot asigura cazare şi transport”, este mesajul organizatorilor. Persoane de contact : Irina Goanţă –  igoanta@yahoo.com Maria Niţu  maria_nitu2001@yahoo.com Nicoleta Mărghitaș nicomarghitas@yahoo.com

 

Comentarii

comentarii