Acasă Administraţie Se închide traficul pe strada Nicolae Andreescu din cartierul Freidorf, timp de...

Se închide traficul pe strada Nicolae Andreescu din cartierul Freidorf, timp de o săptămână, începând de joi

615
DISTRIBUIȚI

Începând de joi, 22 aprilie, începe lucrările de așternere a covorului asfaltic pe strada Nicolae Andreescu din cartierul Freidorf din Timișoara, între străzile Ioan Slavici și Martin Gogu Opre. Astfel, Primăria Timișoara a decis ca traficul pe acest tronson să fie închis, între 22 și 28 aprilie, în intervalul orar 08.00 și 19.00. Excepție vor face zilele de sâmbătă și duminică

„Pentru evitarea blocajelor, în zilele în care se aplică măsura închiderii circulației rutiere, se recomandă să se folosească ca rută ocolitoare str. Ardealului. De asemenea, menționăm faptul că traseul mijloacelor de transport în comun va fi deviat doar în perioada 22.04.2021-23.04.2021. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat conducătorilor auto și recomandăm pe cât posibil evitarea zonei de lucrări”, transmit reprezentanții primăriei.

Între 9 și 15 aprilie, tot pe aceeași stradă, dar pe un sector ceva mai mic, între străzile Ioan Slavici și Corneliu Baba, au fost executate lucrări de întreținere/înlocuire a fundației degradate a carosabilului. Și atunci traficul a fost închis, dar circulația mijloacelor de transport în comun nu a fost afectată.

Comentarii

comentarii