Acasă Actualitate Se închide un nou sector al Căii Bogdăneștilor. Rămân restricții de trafic...

Se închide un nou sector al Căii Bogdăneștilor. Rămân restricții de trafic și la intersecția cu Cetății

506
DISTRIBUIȚI
sursă – Google Maps

Luni, 30 august, reprezentanții Primăriei Municipiului Timișoara anunță că un nou sector de pe Calea Bogdăneștilor va fi închis traficului pentru două luni, începând de miercuri, 1 septembrie. Este vorba despre cel dintre străzile Tacit și Grigore Alexandrescu. De asemenea, au fost prelungite, până la 15 septembrie, și restricții de trafic la intersecția cu bulevardul Cetății.

„(Comisia de circulație a avizat – n.r.) pe Calea Bogdăneștilor, în perioada 01.09.2021 – 30.10.2021, închiderea traficului rutier, pe tronsonul cuprins între str. Tacit și str. Grigore Alexandrescu și devierea traficului rutier din Calea Bogdăneștilor pe str. Grigore Alexandrescu, pentru executarea lucrărilor de dren la linia de tramvai, fundațiile pentru catenară (sistem de susținere a firului aerian de contact) și grinzile pentru linie”, precizează reprezentanții primăriei.

Cât despre intersecția Căii Bogdăneștilor cu Cetății, traficul va fi în continuare deviat, până pe 15 septembrie cel puțin, din strada Hașdeu pe strada Balta Verde; de pe strada Balta Verde pe bulevardul Cetății; precum și din Calea Bogdăneștilor pe strada Ion Pop Reteganul. În zona intersecției, în prezent, se amplasează o conductă de termoficare.

În iulie, tot pe Bogdăneștilor, era închis sectorul dintre străzile Războieni și Tacit, timp de două luni, până la 19 septembrie.

Comentarii

comentarii