Acasă Actualitate Seară umanitară, sub patronajul ÎPSS Ioan, la Giroc Timiș!

Seară umanitară, sub patronajul ÎPSS Ioan, la Giroc Timiș!

123
DISTRIBUIȚI

Sub înaltul patronaj și cu sprijinul IPSS Ioan Sălăjan, mitropolitul Banatului, Fundația “Speranța pentru Voi” va organiza, în data de 10 decembrie, de la ora 17.00, la restaurantul Flonta din Giroc, o seară umanitară.

Scopul manifestării umanitare este strângerea de fonduri pentru continuarea construcției Centrului pentru persoane în vârsta de la Giroc Timiș!

Mitropolia va asigura prezența corului bisericesc ce va interpreta colinzile ce prevestesc Nașterea Domnului. Veți putea viziona și licita o colectie de icoane donate de Mitropolia Banatului, tablouri donate de artiști plastici timișoreni și o colecție de rochii de seară.

”Evenimentul va fi deschis de IPSS Ioan care ne va da binecuvantare tuturor celor prezenți! Credem în nevoia de solidaritate și umanism! Vă așteptăm cu mult drag! Pentru a asigura o buna organizare vă rugăm să ne confirmați prezența la tel. 0720866120 – contact Florin Donea. Vă mulțumim!”, este mesajul eurodeputatei umaniste, Maria Grapini, președinta Fundației “Speranța pentru Voi” Timișoara și fondatoarea Asociației Femeilor Antreprenor din România, cu sediul central în Timișoara.

 

 

Comentarii

comentarii