Acasă Actualitate Shopping City Timișoara și DGASPC au inaugurat o cameră specială de terapie...

Shopping City Timișoara și DGASPC au inaugurat o cameră specială de terapie senzorială pentru copii cu Sindrom Down

DISTRIBUIȚI

Pentru copiii cu Sindrom Down, întârzieri în dezvoltare, tulburări de limbaj, ADHD sau tulburări emoționale, fiecare zi înseamnă o provocare.

Lumea copilăriei lor este diferită de cea a celorlalți copii, însă poate deveni mai bună atunci când au parte de ajutor specializat.

Pentru toți cei mici, Shopping City Timișoara a susținut, în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, construirea unei camere speciale de terapie senzorială. Aceasta va putea fi accesibilă tuturor copiilor din județul Timiș care se confruntă cu astfel de patologii.

Camera de terapie senzorială a fost inaugurată, miercuri, 8 iunie, la sediul DGASPC TIMIȘ, Piața Regina Maria nr. 3, Timișoara. La eveniment au participat Monica Trușca – director executiv, DGASPC, Florin Dumitrescu – Center Manager Shopping City Timișoara și voluntari ce sprijină demersurile orientate către binele comunității și al copiilor, Șerban Bot și Sorin Alexoi.

“Pe lângă proiectul pe care îl avem în implementare cu fonduri alocate de POR cu sprijinul Consiliului Județean Timiș, am reușit să dotăm această cameră specială de terapie senzorială, cu ajutorul unor parteneri, printre care și Shopping City Timișoara. O investitie de aproape 90.000 de lei, care poate deservi 200 de copii”, a spus Monica Trușcă.

Comentarii

comentarii