Acasă Actualitate Sindicatul Liber al Studioului TVR Timişoara cere lămuriri privind afacerile lui Adrian...

Sindicatul Liber al Studioului TVR Timişoara cere lămuriri privind afacerile lui Adrian Cireap

343
DISTRIBUIȚI

Timp de patru ani, Adrian Cireap a condus Sindicatul Liber al Studioului TVR Timişoara. În tot acest timp, Adrian Cireap şi-a văzut mai ales de interesul propriu. Mai exact, când toţi sindicaliştii din TVR se plângeau că în ultimii 5 ani nu li s-a mărit salariul nici măcar cu coeficientul de inflaţie, Cireap le-a promis că că îi va ajuta. La şedinţa de la Bucureşti a sindicaliştilor, Cireap a tăcut mâlc şi nu a spus nimic despre nemulţumirile salariaţilor din TVR Timişoara. La aceeaşi şedinţă, fostul lider de sindicat Adrian Cireap s-a plâns că are un salariu prea mic şi are un copil mic de crescut, iar banii nu îi mai ajung. La acea vreme, salariul lui Cireap a crescut consistent. Aşa se face că, în acest moment, el are cel mai mare salariu de realizator din TVR Timişoara.

Vor un punct de vedere oficial din partea TVR

Gheorghe Gapşa, cel care apără drepturile salariaţilor din TVR Timişoara, spune că nu este normal ca angajaţii studioului să afle despre Adrian Cireap din presă. „Vom cere conducerii să prezinte un  punct de vedere clar referitor la cele relatate de presă despre colegul nostru Adrian Cireap. Vom cere să se facă o anchetă internă, pentru a se vedea ce s-a întâmplat”, spune Gheorghe Gapşa. Această autosesizare a venit după ce ziarul ZIUA de Vest a prezentat pe larg afacerile de zeci de mii de euro pe care angajatul TVR Timişoara, Adrian Cireap, le-a avut cu Agenţia Regională Pentru Protecţia Mediului Timişoara.

Secretomanie la TVR Timişoara

Florin Mihoc , redactor-şef al postului de televiziune din Timişoara, spune că nu poate divulga informaţii despre salariul lui Adrian Cireap, pentru că această informaţie nu este publică. „Nu pot divulga salariul angajatului nostru Adrian Cireap, pentru că informaţia nu este publică. Pot să vă spun doar că salariul lui nu îl depăşeşte pe al meu. În ceea ce priveşte cererile sindicaliştilor din TVR Timişoara, pot să spun că este democraţie şi aceştia pot solicita orice”, a spus Florin Mihoc.

„Nu am nimic de ascuns”

Adrian Cireap, omul împotriva căruia ar putea începe o anchetă internă, în orice moment, spune că nu vrea să comenteze decizia colegilor de la Sindicatul Liber al Studioului TVR Timişoara. ”Nu vreau să comentez această decizie. Pot să spun doar că nu am nimic de ascuns şi voi răspunde la toate întrebările”, a spus Cireap.

Comentarii

comentarii