Acasă Eveniment Șmecherul cu Mercedes, care l-a scuipat pe un pieton în plină stradă,...

Șmecherul cu Mercedes, care l-a scuipat pe un pieton în plină stradă, amendat cu 7.000 de lei

DISTRIBUIȚI

Amendă uriașă pentru un șofer tupeist din Timișoara. După ce a fost cât pe ce să lovească cu Mercedesul un tânăr, pe trotuar, s-a repezit la acesta și a început să-l scuipe, cu toate că era filmat.

Nervos că i s-a atras atenția, șoferul a coborât din mașină și a început să-l înjure si să-l scuipe pe bărbatul care i-a atras atenția.

După ce filmarea a fost postată pe Facebook și a ajuns la polițiști, aceștia au decis să amendeze pe tânărul șofer cu 7.000 de lei, pentru contravenția din trafic și pentru că a încălcat norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, a anunțat IPJ Timiș.

Adrian Borugă, timişoreanul care l-a filmat pe şmecherul cu Mercedes a transmis un mesaj civilizat pe Facebook: „Vă mulţumesc tuturor pentru sprijinul arătat. De asemenea dacă nu vă place lumea în care trăim spuneţi cu voce tare ce aveţi de spus. Puterea acestor exemplare vine numai din faptul că noi întoarcem privirea în altă parte. Iar lui îi doresc doar să înveţe ceva şi să devină un om mai bun”. 

Comentarii

comentarii