Acasă Eveniment Șoc și groază la Zoo Timișoara. Trei câini au omorât toți cei...

Șoc și groază la Zoo Timișoara. Trei câini au omorât toți cei șase canguri

2192
DISTRIBUIȚI

Trei câini au omorât toți cangurii de la Grădina Zoologică Timișoara, după ce au reușit să intre în țarcul cangurilor, în noaptea de luni spre marți. În total, șase canguri au fost omorâți.

Totul s-a întâmplat în noaptea de luni spre marți, la Zoo Timișoara, după ce câinii, despre care reprezentanții Grădinii Zoologice au precizat că nu ar fi maidanezi, au reușit să intre neobservați în parc, iar apoi în interiorul țarcului în care se aflau cangurii.

Cei șase canguri nu au avut unde să fugă și au fost uciși de cei trei câini. Cânii au intrat și la emu, dar pasarea a reușit să sară peste gard și să scape.

Îngrijitorii de la Zoo au căutat locul pe unde au intrat câinii, însă nu l-au găsit. Aceșita cred că patrupezii au săpat pe sub gard și așa au reușit să intre în incinta Zoo. Doi dintre câinii au fost prinși de cei de la Danyflor.

”Nu ştim pe unde au intrat în adăpost, nu există nicio spărtură în gard, am verificat. Se pare că au sărit gardul. Au omorât toti cei şase canguri. Au fost trei câini care au făcut dezastrul. Am sunat la firma de ecarisaj şi au prins doi dintre ei. Erau un ciobănesc german şi un rottweiler. E posibil să aibă stăpân, că arătau foarte bine. Dacă sunt microcipaţi, posibil să le găsim stăpânul. Dacă nu, ei vor fi ţinuţi la adăpost. Paguba e de câteva sute de euro pe bucată, e destul de mare. Nu au fost agresivi cu oamenii cei doi câini. Animalele nu sunt de vină, că e în natura lor să vâneze”, a declarat Călin Calamar, administratorul Grădinii Zoologice din Timişoara, pentru news.ro.

Nu este primul incident grav de la Grădina Zoologică din Timișoara. În 2013 o zebră a murit după ce a evadat din țarcul necorespunzător și s-a ”sinucis” în heleșteul din mijlocul parcului. Primarul Nicolae Robu spunea atunci că zebra era ”zăbăucă” și a dorit să-și pună capăt vieții. Trei ani mai târziu, o altă zebră a murit subit.

Comentarii

comentarii