Acasă Eveniment Şofer de TIR transportat cu izoleta la spital, după ce s-a întors...

Şofer de TIR transportat cu izoleta la spital, după ce s-a întors din Italia şi a făcut febră

1022
DISTRIBUIȚI

Un şofer de TIR din Bihor a fost adus cu izoleta la spital, după ce s-a întors din Italia şi a făcut febră. Şoferul era acasă, autoizolat, dar a chemat salvarea.

Un șofer de TIR care a tranzitat Italia şi a revenit în România de câteva zile a fost adus la spitalul din Oradea, la boli infecţiose, cu izoleta, după ce a chemat salvarea acasă. Bărbatul, care are aproximativ 50 de ani, se autoizolase după ce revenise în ţară.

Luni de dimineaţă, şoferul a făcut febră şi s-a speriat. A sunat la 112 şi a anunţat ce simptome are şi de asemenea a spus că vine din Italia.

Dintre toţi românii care tranzitează Peninsula, şoferii de TIR sunt aproape singurii care nu au fost plasaţi în carantină de către angajatorii lor. Şi asta pentru că şi aşa e dificil să găsească camionagii pentru curse pe distanţe lungi şi dacă i-ar carantina pe şoferi, ar cădea efectiv transportul internaţional.

Şoferul dus la Oradea la spital va fi testat şi până la aflarea rezultatelor va fi ţinut izolat, în incinta unităţii medicale.

Comentarii

comentarii