Acasă Actualitate Șomajul tehnic și măsurile active oferite angajatorilor în 2021 în pandemia SARS-COV2,...

Șomajul tehnic și măsurile active oferite angajatorilor în 2021 în pandemia SARS-COV2, în Timiș

314
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiș, sub egida Instituţiei Prefectului Judeţul Timiş, organizează seminarul „Șomajul tehnic și măsurile active oferite angajatorilor în 2021 în contextul pandemiei SARS-COV-2”.

Evenimentul va avea loc online, marți, 23 februarie 2021, începând cu orele 10:00.

Seminarul va fi susținut de specialiști din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Timiş, pe următoarele teme:

  1. Șomaj tehnic
  2. Kurzarbeit (reducerea timpului de muncă al salariaților)
  3. Convenţii și solicitări subvenții conform art. I din OUG nr. 220/2020 (încadrare în muncă în perioada 1 ianuarie – 1 septembrie 2021, pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, persoane în vârstă de peste 50 de ani ale căror raporturi de muncă au încetat din motive neimputabile lor, în perioada stării de urgență sau de alertă, persoane cu vârsta cuprinsă între 16 și 29 de ani înregistrate ca șomeri în evidența agențiilor pentru ocuparea forței de muncă județene, precum și cetățeni români, încadrați în aceleași categorii de vârstă, cărora în anul 2020 le-au încetat raporturile de muncă cu angajatorii străini de pe teritoriul altor state, din motive neimputabile lor, prin concediere)
  4. Subvenţie 41,5% pentru contracte pe perioada determinata (max.3luni)
  5. OUG 147/2020 privind decontarea unor zile libere pentru părinți

Seminarul se va organiza pe platforma ZOOM – o platformă gratuită pentru participanți, care nu necesită crearea unui cont. Participanții vor avea nevoie de un laptop, tabletă sau telefon, conexiune la internet și acces la camera si microfon. Participarea la eveniment este gratuită. Înregistrarea la eveniment se face accesând linkul:

https://zoom.us/meeting/register/tJ0rdOiupz8jGNx1g5zWuPwZFoxgu5VIu_uL

După înregistrare veți primi un email de confirmare cu informații privind accesul la eveniment. Participanții trebuie să acceseze linkul primit la data şi ora seminarului.

 

Comentarii

comentarii